Kapellekensmarkt en Erfgoeddag

Naar aloude gewoonte vindt op tweede paasdag opnieuw de Kapellekensmarkt plaats. Dit jaar zal dat gebeuren op dinsdag 2 april, in de Kapelstraat van 8 tot 12.30 uur. Op deze gezellige jaarmarkt stellen tal van markthandelaars en verenigingen zich graag aan het publiek voor. De jaarlijkse Erfgoeddag vindt dit jaar plaats op zondag 21 april en staat in het teken van het thema ‘Thuis’. Meer informatie daarover vindt u op www.faro. be/erfgoeddag.

Ook De Vlierbes zal weer vertegenwoordigd zijn met een stand. De kinderen kunnen er snuisterijen winnen door te draaien aan ons ‘dobbelewitjesrad’ (zonder dobbelewitjes). De ouders kunnen hun voorraad vlierbollen, vliersiroop en Beers Vlierke aanvullen. Wij bieden ook onze vroegere jaarboeken te koop aan en u kunt nog inschrijven voor het jaarboek 2024, dat in oktober verschijnt. In de Sint-Corneliuskapel vindt een korte misdienst plaats om 8, 9 en 10 uur. Iedereen is van harte welkom!