Openingsuren

Documentatiecentrum

Openarchiefdagen in Documentatiecentrum De Vlierbes, Boudewijnstraat 18, 2340 Beerse zijn gratis voor iedereen toegankelijk. Het archief is elke 2de maandag van de maand open van 19 tot 22 uur en elke 2de woensdag van de maand open van 14 tot 17 uur (behalve juli en augustus). U mag er gratis gebruik maken van de boeken en tijdschriften in de leeszaal. Een gedetailleerde catalogus geeft een overzicht van wat er te vinden is. Verder kunt u er ons archief van Beerse en Vlimmeren raadplegen.

Familiekundigen kunnen er opzoekingswerk verrichten door middel van parochieregisters (boeken en microfilms), rouwbrieven en rouwprentjes. Voor meer inlichtingen verwijzen we naar het item archieven. Ervaren genealogen helpen u bij stamboomonderzoek en raadpleging van jaarboeken en tijdschriften uit 30 heemkundige kringen.

Bekijk ook eens onze online agenda voor actuele informatie en openingsuren.

Museumcafé in het Koetshuis

Het Museumcafé in het Koetshuis is geopend elke eerste zondag van de maand, van 14 tot 17 uur. U
kunt er terecht voor een gezellige babbel en een drankje!

Heemkundig Museum Tempelhof

Na 3 december 2017 zal ons museum voor onbepaalde tijd gesloten zijn in verband met de ontwikkeling van het Nieuwe Dienstencentrum in Beerse. Wij houden u op deze website op de hoogte over de ontwikkelingen en openingsuren van het Koetshuis en museum in de nabije toekomst.

Informatie bij Ludo Dierckx
Steenovenstraat 43 2340 Beerse
telefoon: 014 – 61 21 65
e-mail

Locatie via Google Maps


Grotere kaart weergeven