Tentoonstelling op 7 en 8 oktober 2017: Koordirigenten

U wordt van harte uitgenodigd op onze jaarlijkse tentoonstelling. In aankomende tentoonstelling zullen de koordirigenten uit Beerse en Vlimmeren centraal staan. In Beerse en Vlimmeren zijn er niet minder dan 19 zangkoren actief geweest, die geleid werden door een zestigtal dirigenten. Paul Cuynen ging op zoek naar alle koordirigenten, schreef over hen een uitvoerig jaarboekartikel en stelde een fototentoonstelling samen over dit thema.

Wij nodigen u uit op de openingsreceptie op zaterdag 7 oktober 2017 om 15 uur in het Tempelhof. De tentoonstelling is open op:

  • zaterdag 7 oktober 2017 van 15 tot 18 uur
  • zondag 8 oktober 2017 van 10 tot 18 uur
  • locate: Tempelhof, Bisschopslaan 1, Beerse
  • de toegang is gratis en iedereen is van harte welkom

Wij stellen u ook ons 39e jaarboek voor. Wij vragen aan al onze intekenaars om op een van deze twee dagen hun jaarboek 2017 te komen afhalen. Ook andere publicaties van De Vlierbes zijn er te koop. Op zaterdag en zondag zijn zowel het museum als het museumcafé open.