Statutaire vergadering op 28 januari 2019

Op maandag 28 januari 2019 vindt de jaarlijkse algemene statutaire vergadering plaats in het Documentatiecentrum aan de Boudewijnstraat 18. Ze start om 19.30 uur. Deze vergadering is belangrijk, omdat de dit jaar aangeworven bestuursleden (nieuwe secretaris en penningmeester) officieel zullen worden verkozen en bevestigd in hun opdracht.

Als lid van HK De Vlierbes kunt u deze statutaire vergadering ter informatie bijwonen, maar gewone leden beschikken niet over stemrecht. Alleen actieve bestuursleden en bestuursmedewerkers zijn stemgerechtigd.

U vindt onze nieuwe statuten, die in maart van dit jaar verschenen zijn in het Belgisch Staatsblad, terug op onze website www.devlierbes.be (in rechterkolom, onder INFORMATIE). Daar vindt u ook onze privacyverklaring, die rekening houdt met de verstrengde Europese wetgeving inzake de omgang met persoonsgebonden gegevens, die eind mei 2018 van kracht werd.

Mocht u interesse hebben om actief mee te werken binnen onze heemkundige kring, hetzij sporadisch hetzij op permanente basis, dan kunt u zich altijd als vrijwilliger aanmelden bij een van onze bestuursleden of bestuursmedewerkers. Alle bijkomende hulp en actieve inzet, hoe bescheiden ook, wordt steeds met veel enthousiasme verwelkomd.