Fotozoektocht over thema WO I voor kleine en grote speurneuzen

Dankzij een samenwerking tussen Vaart, Toerisme Beerse vzw en Heemkundige Kring De Vlierbes kun je deze zomer (nog tot eind september) deelnemen aan een fotozoektocht in het kader van de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog, precies 100 jaar geleden. Om er ook voor speurneuzen jonger dan 12 jaar een plezante activiteit van te maken, liggen er voor hen op de route nog enkele opdrachten verstopt. Dat maakt van deze route een ideale vakantieactiviteit voor het hele gezin!

De deelnameformulieren zijn te koop in GC ’t Heilaar, Heilaarstraat 35 in Beerse. Deelnemen kost 5 euro (basis), 3 euro (-12 jaar) of 1 euro (kansentarief UiT-pas). Toerisme Beerse vzw schenkt alle deelnemers bovendien nog een handige winkeltas.

Praktische informatie:

  • afstand: 25 km
  • te koop in GC ’t Heilaar
  • meer informatie: tel. 014 600 776 – toerisme@beerse.be – www.toerismebeerse.be
  • organisatie: Vaart i.s.m. Heemkundige Kring De Vlierbes en Toerisme Beerse vzw