Openluchttentoonstelling Post van het Front in 1914-1918

In 2018 herdenken we het einde van de Eerste Wereldoorlog, precies 100 jaar geleden, met een aantal activiteiten. De openluchttentoonstelling ‘Post van het Front in 1914-1918’ op het plein de Singel in Beerse brengt die periode opnieuw tot leven. De tentoonstelling toont een greep uit de collectie van 236 briefkaarten die Karel Van Nyen tijdens de Eerste Wereldoorlog wist te verzamelen. Bezoek de tentoonstelling, lees en beluister (!) de postkaarten, maak een foto bij onze imposante fotomuur en stuur zelf je vredeswens de wereld in.

Je kunt de tentoonstelling nog tot 11 november 2018 vrij bezoeken:

  • locatie: park Singel (achter kerk in centrum Beerse)
  • gratis toegang
  • meer informatie: tel. 014 600 776 – toerisme@beerse.be – www.toerismebeerse.be
  • organisatie: Vaart i.s.m. Heemkundige Kring De Vlierbes en Erfgoedcel Noorderkempen