Te Koop: filmverslagen van de reizen van De Vlierbes op DVD

Wie ooit mee op reis geweest is met De Vlierbes heeft zeker eens ons lid Jan Kerstens aan het werk gezien met zijn camera in de aanslag. Jan en zijn vrouw Betty Van Echelpoel wonen in Deurne (Antwerpen) en zijn zeer trouwe leden. Jan heeft zijn hele collectie reisverslagen, vroeger opgenomen met een videorecorder, nu op drie dvd’s gezet. Hij wil de leden van De Vlierbes en andere belangstellenden de mogelijkheid bieden om tegen een geringe prijs die reisverslagen aan te schaffen. De dvd’s zijn ongetwijfeld een mooie en blijvende herinnering aan de vroegere reizen.

Over welke reizen gaat het? Jan heeft ons een gedetailleerde beschrijving (jaartal en bestemming) meegedeeld.

DVD 1
1990 Amsterdam, 1991 Keulen, 1991 Kempentocht Zoersel, Westerlo, Lille, 1996 Antwerpen – Sint-Amands, 1997
Nederlandse Kempen, 1998 Nl. Waalwijk –Heusden, 199 Ieper en omstreken, 2000 Hellend vlak van Ronquières met
boottocht en kasteelbezoek, 2001 Zeeland, 2001 Kempentocht Heist- op-den- Berg.

DVD 2
2003 Gent, 2004 Nl. Nijmegen-Uden-Beers, 2005 Oudenaarde, 2006 Dendermonde , 2007 Nl. Bergen-op-Zoom, Etten-
Leur-Oudenbosch, 2008 Mechelen, 2009 Brabantse hoeve.

DVD 3
2011 Video- en fotoshow Dordrecht.(Nl.)
Je kunt deze dvd’s kopen bij Jan voor € 20 voor de volledige reeks, dus 3 dvd’s. Indien er voldoende
liefhebbers zijn kan de prijs zakken naar €15 voor de 3 stuks.

Deze schijven kunnen met iedere pc, dvd-player of recorder afgespeeld worden. DVD 3 kan ook in “blue-ray” gemaakt worden, wat nog een betere weergave garandeert.

Belangstellenden kunnen contact nemen met: Jan Kerstens, Turnhoutsebaan 251, Deurne: tel. 03.3254786 of e-mailadres: jan.bettykerstens@hotmail.com. Wie al werk van Jan gezien heeft kan getuigen dat het zeer goed verzorgd is. Gewoonlijk draait hij op de terugtocht in de bus zijn verslag van het vorige jaar. Het zijn prachtige filmdocumenten die u terugvoeren naar de vele uitstappen van De Vlierbes. Het kan ook een mooi, origineel cadeau zijn voor jezelf, je ouders of je vrienden. Jan heeft ons verzekerd dat hij er niets moet aan verdienen. De gevraagde prijs dient om zijn kosten te dekken. Indien je er zin in hebt, neem dan onmiddellijk contact met hem. De Vlierbes dankt Jan en Betty voor hun jarenlange inzet voor De Vlierbes. Dit aanbod is ongetwijfeld een aanrader.